Árkádia 27 Kft.

Címoldal:

Üdvözöljük az Árkádia 27 Kft. Honlapján!

A mi cégünk legfőbb feladatának tekinti, hogy segítse Önt az üzleti életben! Fennállásunk óta az üzleti életben és a szakmában a hírnevünk jónak mondható. A tevékenységünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. A cégünk egy jól megalapozott, sikeresen működő vállalkozás. Az Árkádia 27 Kft., a magas színvonalú fordítással, tolmácsolással, nyomdai előkészítéssel - készséggel áll az Ön rendelkezésére.

„Legyen az Árkádia 27 Kft. - megoldás az Ön számára fontosnak tekinthető nyelvi és üzleti kommunikációs szükségleteiben!”

 

Fordítás

A hatékony kommunikáció titka a megfelelő piacválasztás, a megfelelő termékajánlat, és a hatékony érvelés. Ebben rejlik az Ön ereje!

Ahhoz, hogy új partnereket találjon külföldön, exportálni tudjon, és ennek érdekében a partnerével azonos hullámhosszon legyen, a mai globális, technológiára alapuló gazdaságban a nyelvi kommunikációnak és ezen belül a fordításnak elengedhetetlen szerepe van. És ez az, amiben az Árkádia 27 Kft. Önnek segíteni tud azzal, hogy mi leszünk az Ön fordítója, tolmácsa, kommunikátora. Az Ön sikerének az egyik legfontosabb titka a hiteles nyelvi interpretáció!

Ha csak egyetlen oldal lefordítására van szüksége, vagy talán egy vastag műszaki kézikönyvét szeretné más nyelven ismertetni, vagy egy konferencián a hallgatóságot, prezentáció keretein belül, érvekkel kell meggyőznie – kérésére rendelkezésére állunk, és elfogadható árakon az Ön ügyét szolgáljuk.