Árkádia 27 Kft.

Cégünkről

Néhány szó az Árkádia 27 Kft-ről

Vállalatunkat 1995-ben alapítottuk, mint Árkádia 27 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.. Legfőbb tevékenységünk a fordítás és tolmácsolás. Kezdetben főként a szláv nyelvek terén működtünk. Már szolgáltatásunk beindításának legelejétől fogva szimultán és konszekutív tolmácsolással is foglalkozunk. Például a Belügyminisztérium Duna Palotájában, a Magyar Választási Bizottság rendezvényein rendszeresen jelen voltunk. Az 1998-as parlamenti és önkormányzati választások idején szintén minket is felkértek.


Az utóbbi években fejlesztettük szolgáltatásaink színvonalát, pontosságát és megbízhatóságát. Ennek következtében még több cég és vállalat, az üzleti élet több régiójából fordult hozzánk.


Budapesti irodánkat 2000-ben nyitottuk meg. Átlagban évi 800-1000 nagyobb megrendelést kapunk évente. Évi forgalmunk rendszeresen elérte az 50-70 millió forintos értéket.

A betéti társaság cégformát 2003. októberében Kft-re változtattuk. Jegyzett tőkénk nyolcmillió forint.

Cégünk olyan fordítókkal és alvállalkozókkal dolgozik, akik az általunk megkívánt legmagasabb fokú megbízhatósági és szakmai követelményeknek megfelelnek.

Amellett köteleztük el magunkat, hogy az Ügyfeleink igényeit a legmesszebbmenőkig kielégítsük. Azt is kötelességünknek érezzük, hogy a széles nyelvi választékú fordítási szolgáltatást nyújthassunk. Jelenleg multinacionális és hazai vállalatok számára végzünk széleskörű szolgáltatásokat legtöbb esetben hosszú távú beszállítói szerződések keretében.